keskiviikkona, tammikuuta 11, 2006

Kummipoitsun paita

Ensin kuva kummipojan paidasta. Tarkoitus oli antaa tämä toiselle kummipojalle, mutta totesin sen joko olevan liian pieni tai jäävän pieneksi hyvin pian, mutta nuorin kummipojistani saanee tämän seuraavan kerran kun näemme. Lankana Viola, ohje Modan 1/2004 välissä olleesta vauvaneule-liitteestä, koko n. 80 cm.

Pikkupojan paita Violasta (n.80 cm)

Minulla oli tuon paidan jälkeen vuorokauden mittainen nollatilanne keskeneräisten töiden suhteen, mutta sitten oli pakko saada jotain työn alle, joten lapasvaihto-lapaset ovat valmistumassa pikku hiljaa. Sitten jos tekis pipovaihto-pipon ja äidin pipon.

Omaa neulepaita-projektia siirrän, koska en osaa päättää mitä haluaisin. Uusimmassa Modassa (1/2006) oli malli nro 50 mieleinen, mutta lankojen hinta vähän mietityttää vielä. Täytyy odotella uusia ideoita ja vähän miettiä jotta neule on sitten varmasti mieluinen. Kummipojan paidan langat kuitenkin odottavat keriytymistään ja paidaksi muodostumistaan, joten ei tässä työt lopu kesken.

Kovasti olen miettinyt lankahamsteri-projektiin osallistumista, mutta nuo lanka varastot ovat 3 ja 4 kilon välillä, joten suurta tarvetta projektille ei ole, mutta ihan noin muuten kiinnostais. Pääsis samalla tutustumaan vähän muihin neulojiin, mutta mietitään vielä vähän vai jokos se ilmoittautumisaika meni?

Kämppä muistuttaa lähinnä kaatopaikkaa. Kyllä tämä parisen viikkoa olikin hyvässä järjestyksessä, kun jaksoi tavarat laittaa aina omille paikoilleen, mutta viime aikoina on ote vähän lipsunut... Siis siivoamaan

3 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Hyvin ehtii vielä ilmoittautua jos haluat, aikaa on koko kuukausi kun vasta helmikuussa kisataan. :) Pistä mailia jos päätät haluta mukaan.

Meri kirjoitti...

Malli 50 ? Kiitos, nyt selvisi että lehden loppuosassakin on malleja... :-D

Lankakomero kirjoitti...

Haastoin sinut kummalliset tavat meemiin: http://lankakomero.blogspot.com/2006/01/kummalliset-tavat.html