maanantaina, tammikuuta 30, 2006

Vaihtolapasia taasen

Sain Sirkalta lapaset viime viikolla. Nämä oli minusta aivan ihanat ja todella taitavasti tehty ja pienet yksityiskohdatkin oli huomioitu. Hienot. Lankana 7 veljestä. Kiitos Sirkka

IM000976

Omalle neulomarintamalle ei kuulu juurikaan mitään uutta. Jonkin asteinen hiljainen kausi menossa. Äidin pipo edistyy pikkuhiljaa ja vaihtopipoon on malli ja materiaali päätetty. Tuntuu siltä että neulomisinnokkuus on vähentynyt, joten en meinaa mitään hirmu suurta suunnitella enkä pidä kiirettä minkään neuleen kanssa, teen sen mikä huvittaa, loppu tulkoot ajallaan. Lankojakin olen yrittänyt myydä urakalla pois ja tänään lähtikin iso paketti 7 veljestä ja nallea pois. Jospa tuo neulomisintokin tuosta kasvais, kun sais vähän uusia lankoja ja sitä kautta uusia ideoita varastoihin.

Olympialaisiin ajattelemani kummipojan paita hakee vielä malliaan, mutta kovasti on jo siitä ajatuksia. Vähän kyllä mietityttää tuo paita reilun kahden viikon projektina, mutta pääasia ei ole voitto vaan osallistuminen kaikkeen mahdolliseen kivaan. Olympialaisistakaan en meinaa ottaa mitään paineita.

Edit. lapasten lähettäjän nimi korjattu. Pahoitteluni Sirkka ajatus-sekaannuksesta.

1 kommentti:

KristiinaS kirjoitti...

Upeata kirjoneuletta.Kyllä tuo taito on joku päivä opeteltava.