torstaina, tammikuuta 19, 2006

Meemittelyä

Sain haasteen tähän meemiin lankakomerolta ja olin iloinen kun joku muisti minuakin.
Eli pitäis 5 omituista tapaa keksiä...öööh, en tiedä onko nää nyt niin omituisia, mutta tässä kuitenkin:

1. lakanat täytyy aina mankeloida, se on vain niin ihanaa pujahtaa sileiden lakanoiden väliin illalla, vaikka ne nyt ei oliskaan kuin sen yhden yön sileät ja on kiva laittaa sileät lakanat kaappiinkin, liinavaatekaapin pitää aina olla järjestyksessä ja lakanat juuri oikein päin. (äidiltä ja äidinäidiltä peritty)

2. Minultakin jää yleensä kahvia kupin pohjalle sellainen pieni tilkka (kuitenkaan ei niin pieni ettei se sotkis koko apk:n ympärystä jos ei muista katsoa että olikos siellä mitään ja kippaa kupin kahvineen pesukoneeseen) Tästä tavasta olen pääsemässä eroon

3. Meillä siivootaan sitten kun on pakko eli joko vieraita tulossa tai kämppä kaatuu päälle. Ei sinänsä omituinen, mutta helpompaa olis kun siivois päivittäin

4. Mökillä tai yleensä paikassa missä voi olla hiiriä pitää aina puistella peitot/makuupussit mahdollisten ylimääräisten petikavereitten varalta. En ole koskaan hiiriä tms. pedistäni löytänyt, mutta silti aina pakko tarkistaa mistä lie tullut tuo tapa. Voisko olla vähän ilkeetä mennä maate hiiren päälle... kylmät väreet menee pelkästä ajatuksestakin, yäk...

5. Kun istun henkilöauton kyydissä ja tulee tilanne että pitäis jarruttaa, painan mukamas jarrua, eli vasen jalka painuu alas, ihan kuin se jotain auttais siitä apukuskin paikalta (en ole koskaan ajanut autoa, enkä omista ajokorttia)

Ja koska kuvattomat postaukset ovat tylsiä, seuraavassa minusta niin suloinen kuva Pikistä. Näyttää vain hillittömän suurilta nuo lankakerät ja Piki niin pieneltä. Lisää kuvia saatte kun kuulen ovatko vaihtolapaset päässeet perille.


IM000949

4 kommenttia:

Lankakomero kirjoitti...

Mullakin toteutuu toi sun 3. kohta. Ei millään pysy paikat järjestyksessä, kaikki aina sikin sokin ja yllätysvieraat ovat kauhistus.

Karoliina kirjoitti...

Jarrua painetaan oikealla jalalla (vasemmalla kytkintä), joten ihan hyvä että et aja autoa :).
Minäkin tykkään sileistä lakanoista, mutta minulla ei ole mankelia, joten joudun silittämään lakanat. Eli et ole mitenkään poikkeava ainakaan lakana-asiassa.

nanna kirjoitti...

Moi! Vaihtolapaset saapuivat tänään ja ovat ihanat! Juuri sopivan kokoisetkin. Kyllä niillä kelpaa nyt sitten talvi tallustella.

Sari kirjoitti...

Ihan kisu! Selvästikin tarkastamassa sun kudinta.