torstaina, huhtikuuta 13, 2006

Iloista pääsiäistä kaikille

Tässä näitä elämän ihmeitä... Viime syksynä lykkäsin äidiltä saamiani kukkasipuleita vain yhteen laatikkoon ja päätin että katsotaan mitä tulee vai tuleeko mitään ja vein laatikon pimeään kellarikomeroon. Noin kuukausi sitten kävin kellarissa muilla asioilla ja sipuleista oli noussut jo pitkästi jotakin, sipulit unohtuivat ja tänään sitten kävin hakemassa kukkivat narsissit pois kellarin pimeydestä kevät aurinkoon. Vähän nuo lehdet ja varret on tuollaisia keltaisia kun eivät ole valoa saaneet, mutta siitä huolimatta ne ovat kauniita siis nuo kukat ja jotain muutakin laatikosta vielä nousee kunhan pidemmälle keväässä pääsemme.

IM000057

IM000058

Sitä vain ihmettelen että pimeässäkin voi jotain saada aikaiseksi. Päivä on mennyt siivotessa ja parin tunnin päästä lähdemme anoppilaan pääsiäisen viettoon, nyt vain alkaa tuntua siltä että puhdas koti tosiaan vetää puoleensa, ei millään huvittais lähteä puhtoisesta kodista mihinkään, mutta nyt mattoja hakemaan sisälle, jospa kerkeis vähän neulomaan vielä ennen lähtöä. Ensi viikolla ehkä kuvia jostain valmiistakin...

Vielä kerran: ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE

5 kommenttia:

Carita kirjoitti...

Iloista pääsiäistä !!!

KatiO kirjoitti...

Onpa kaunis kukka! :)

Mukava pääsiäistä!

AnneM kirjoitti...

mukavaa pääsiäistä!

Tuulia kirjoitti...

Ihania kukkia! Kukista puheenollen, meidan aiti piti kylmassa (talvella lampoa n. 10 astetta) huoneessa anopinhammasta kaksi vuotta kastelematta. Aiti ajatteli, etta kuollut sen taytyy olla, kun sen hampaan uudelleen muisti, mutta mita viela, se oli tehnyt purkin tayteen poikasia :) Sitkeata vakea nuo kukat.

Iloista paasiaista!

Evelin kirjoitti...

Kaunis kukka ja ihanaa pääsiäistä sinne sinullekin. =)