torstaina, huhtikuuta 27, 2006

Keskeneräistä ja suunnitelmia

Kummipojan synttäreitä juhlistamme lauantaina. Pipo tuli siis valmiiksi ja T-paitakin on menossa pakettiin, mutta tuo jenkki-kassi ei ihan taida keritä valmistua lauantaiks. Tällaisella tottumattomalla virkkaajalla käy kädet kipeäksi jos kauemmin virkkaa, mutta loppuun asti yritän sitä saada valmiiksi. Vielä vähän on tekemistä (n 20 cm + tilpehöörit)

IM000075

Vaihdoin viime viikolla puhelinliittymän Elisan puhepakettiin ja puhelimeksi valitsin tuon Nokian 6680. Alla mun uudesta hienosta puhelimesta kuva. Sillä voi tehdä vähän vaikka mitä, joten opettelua 6 vuotta käytössä olleen Nokian 3210 jälkeen on edessä. Tiettyä haikeutta oli ilmassa kun tuosta vanhasta luovuin, mutta on tuo uus kyllä hieno ja kätevä. Myyjä yritti kaupata mulle suojapussia, mutta ei kait sitä sellaiseen rahojaan voi haaskata, kun itsekin osaa tehdä. Ja kun totesin myyjälle, että en nyt taida pussia ostaa niin mies totesi selän takana "niin kun osaat tehdä itsekin". Niinpä ja saa varmasti sellaisen kuin haluaa.

IM000076

Niin tuon jenkkikassin kun saan valmiiksi niin mitään ei ole kesken (paitsi villatakki odottaa kasausta, mutta seuraavassa suunnitelmia:

kännykälle "koti"
Itselle poncho
Kummipojalle takki
Veljentytölle takki
Vauvan vaatteita (meille ei ole tulossa vauvaa, ei)
Vauvan peitto
booga bag jne. jne...

1 kommentti:

Pirkko kirjoitti...

Onnea uudelle kännykälle! Joko sillä on nimi?