torstaina, huhtikuuta 20, 2006

Suomi-pipoa ja vähän muutakin

Eilen valmistui kummipojalle virkkaamani suomi-pipo. Tämä on ensimmäinen virkkaukseni sitten yläaste aikojen ja jälkikin sitten sen mukaista, mutta jospa tätä kehtaa pitää. Kaveriksi pipolle aloitin vielä jenkki-kassin ja kun pakettiin lisätään vielä aiemmin mainitsemani paita on synttäripaketti valmis. Tänään pikkumies varsinaisesti juhlii synttäreitään, mutta ilmeisesti näemme vasta vapun aikaan, joten kassilla ei hirmuinen kiire ole. Niin siis tässä tämä piponen.

Suomi-pipo Ericasta

Sitten kirjahyllyä siivotessani tein löydön tällaisesta kanavatyöstä, osaamattomuutta se on jäänyt tuonne marinoitumaan, mutta nyt ajattelin tehdä sen valmiiksi, koska paljoa se ei enää vaadi

IM000060

Niin siis näitä on kolme tuollaista joutsen-aiheista. Ihan hirveän näköisiä nämä ovat, mutta jos niitä vähän korjailis niin ehkä niistä ihan hyvät tulee. Ajattelin vielä, että jos avokki tai appiukontekele tekisivät noihin kehykset sitten joskus niin vois vieläpä saada ne seinällekin. Mutta kertokaapas te viisaammat miten päättelette kanavatöissä nuo langat ja miten viimeistelette ennen kuin tuon saa kehyksiin. Siis mitä mun tarttis tehdä, kun nuo vetää vähän joka suuntaan vinoon.

katsotaan tuleeko näistä mittään...

1 kommentti:

JaanaM kirjoitti...

En sen kummemmin lankoja päättele, pujottelen vain sinne "taka puolelle". Ja venyttämällä saa siitä suorakulmion, usko pois! Jos liikkeessä kehystyttäisit, niin käsittääkseni se jotenkin nidotaan? taustalevyyn, kyllä se siinäkin suoristuu.