tiistaina, marraskuuta 28, 2006

Kuulumisia

Suvun uusi tulokas oli kovin kovin suloinen ja ihana, pieni prinsessa.

Matka meni ihan hyvin, mutta sunnuntaina Jyväskylään lähtiessä ei juna lähtenytkään asemalta, tunnin verran ensin istuimme tuossa junassa jossa olisi siis pitänyt alunperin matkustaa, sitten vaihto toiseen junaan ja Jyväskylään matkustinkin sitten ravintolavaunussa, joten ei mikään hirmu miellyttävä kotimatka ollut.

Sain yhden villasukan reissussa valmiiksi ja toista aloitettua, vielä ois 1,5 sukkaparia tehtävänä siis. Kummipojan haalari odottaa vielä, koska pitäis tarkistaa että onko selässä varmasti riittävästi pituutta ettei jää heti pieneksi. Kävi nimittäin ilmi, että tuon nallepuvun housut, jotka pikkuprinsessalle neuloin, käyvät kohta jo pieniksi, vaikka 60 senttiset neuloinkin ja nimenomaan tuolta selänpituudelta. Lahkeet olivat kyllä reilut kuten myös takkikin.

2 kommenttia:

vikke* kirjoitti...

Aih, varmasti ihana vauva <3

Saitko multa sähköpostia?
Kyselin osoitetasi. Rahat näkyy tililläni mutta osoite puuttuu mihin postitan nuo Mellit ja hahtuvalangan.

Pistä siis osoite mulle pikapikaa niin saat langat :))

Maria kirjoitti...

Kiitti tosi paljon ihanasta paketista!
Hain sen postista vasta tänään, sillä mulla on ollut niin myöhään iltaisin koulua tällä viikolla etten ole kerinnyt.

Tosi ihania noi Florican langat! (Mies heti kysyi et oonko taas ostanut lankaa kun avasin paketin, onneksi pääsin sanomaan, että SAIN ne).
Suklaa kelpaa/maistuu aina ja tuo kerroslaskin on tuiki tarpeellinen aina kun tekee jotain vaativampaa eikä mulla siis sellaista ennestään ollut. Laitan kuvaa blogiihini kunhan kerkiän.

Hyvää joulun odotusta ja ollaan yhteyksissä:)

T:Maria