torstaina, marraskuuta 23, 2006

Paketteja

Voitin jo tuossa jokin aika sitten Muoriskan arvonnassa. Pakettikin saapui jo aikoja sitten, mutta en ole vain saanut aikaiseksi laitettua kuvaa palkinnosta. Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan.

IM000349

Eli siis kiva Nuuskamuikkus-pyyhe sekä ruskeaa villa(?)lankaa. Kovin olivat mieluisat samoin kuin suklaa, joka ei tähän kuvaan enää syystä tai toisesta säästynyt. KIITOS Muoriska!

SNY:ni on siis Johanna. Häneltä saapui viimeinen paketti tuossa alkuviikosta. Tämäkin paketti oli mieluinen, kuten ne kolme aiempaakin. Lisäksi ystäväni muisti minua niin nettipostikortein kuin ihan tavallisin postikortein.

IM000348

Paketti sisälsi joulukahvia, kivan vihkosen, bambusukkapuikot (jee, nyt mullakin on) sekä BO-huivin. Tuo huivi oli oikein kiva juttu, väri oli mieluinen ja huivi oli juuri sopivan kokoinen minulle, kun en oikein paksummista huiveista tykkää.

Nyt täytyy ruveta valmistautumaan lähtöön. Lähden Espooseen tutustumaan siskon tyttöön (2vk). Saa nähdä millä tasolla on vauvakuume kun sieltä palailen =)

3 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Moi, on ihan villalankaa, sellaista maatiaslampaiden... siksi siinä ei ole vyötettä :)

Myy kirjoitti...

Kivoja paketteja olet saanut. Värit ehkä näyttäytyvät minun koneessani hieman luonnottomina, koska ruskea näkyy violettina. :)

Kerro onnittelut tuoreille vanhemmille minunkin puolestani!

famu kirjoitti...

Sullahan on ollut joulu etuajassa.