maanantaina, joulukuuta 18, 2006

Järkytys

Olen tässä pientä joulujärjestelyä tehnyt kaappien osalta ja päätinpä samalla sitten tarkastaa lankojeni tilanteen. Ja huh, niitä on yhteensä n. 6247 g, oli aika järkytys kun tuon tuloksen sain laskimeeni. Huhtikuussa 2005 lankoja ei ollut kuin n. 3 kg, joten määrä on tuplaantunut n. 1,5 vuodessa ja jos totta ollaan tuosta määrästä puuttuu vielä myytäväksi menossa olevat langat sekä tällä hetkellä työn alla olevien neuleiden langat, joten todellinen lankavarastoni on varmasti päälle 7 kg.

Lankoja on niin monessa laatikossa, pussukassa ja nyssäkässä säilössä, joten en todellakaan osannut odottaa tuollaista määrää. Päätinkin nyt että vuoden alusta alan täällä blogissa pitää tuolla sivupalkissa tietoa siitä, kuinka paljon olen lankaa kuluttanut. Ja lankaa en osta muuhun kuin todella toteutettaviin projekteihin, mutta niinhän sitä aina voi päättää, vai mitä?

Nyt pesukoneessa pyörii eräs joululahja, ei eka pyörityksen jälkeen ollut tarpeeksi hyvä, joten laitoin uudestaan koneeseen ja korkeampiin asteisiin, saas nähdä mikä sitten on tulos. Enkä sitten muuten muuta keksinyt koneeseen kaveriksi kuin mustat housut, arvatkaa onko ne kivannäköiset, punaisia ja harmaita haituvia täynnä...jippiii.

Iltapäivällä ehkä kuvia tuosta joululahjasta, koska tuskinpa saaja täällä käy lukemassa.

1 kommentti:

villasukka kirjoitti...

Alle 10kg kuitenkin, eli ei mitään hätää.... Itse olen tässä mietiskellyt inventaariota ja uskallanko sen tehdä.... Ihan varmasti yli 15kg.