perjantaina, joulukuuta 15, 2006

Huokaus ja helpotus

IM000382

Vihdoin ovat joululahjasukat valmiina pieni silitys vain enää puuttuu ennen pakettiin pääsyä. Johan näitä on väkerrettykin, vaikka eivät loppujen lopuksi mitään suuri töisiä olletkaan. Lankana näissä kaikissa on Online Supersocke, puikot 3mm, malli Jaywalker, jota sitten noihin pienempiin sukkiin jouduin vähän soveltamaan vähentämällä kavennusten ja lisäysten välissä olevia silmukoita. Sukkien koot ovat n. 25-38 ja menevät siis sekä minun että avokin sisarusten lapsille.

IM000381

Tässä vielä kaikki nipussa. Lankoja jäi vielä, mutta onneksi olen aiemmin saanut saman vahvuista lankaa, jota en ole vielä käyttänyt. Väritkin tuntuvat käyvän melko hyvin yhteen, joten varmasti tulee nämäkin käytettyä loppuun pienen sukkatauon jälkeen, se on meinaa paikallaan, kun en muutenkaan hirmuisesti sukkien neulomisesta tykkää, tuo malli kyllä sai minut innostumaan, joten ns. perinteisiä sukkia tuskin tulee enää hirmuisesti tehtyä.

1 kommentti:

famu kirjoitti...

Viikon blogitauko takana ja nyt taas on vetoa sivuille.-Ihania sukkia ja melkoinen määrä.Minäkin tykkään ohuista langoista.Sukkien teon lopetin tältä vuodelta,kun erilaiset haastekeräykset loppuivat.Nyt olen opetellut huovutusta.Ja kun ensimmäiset Tovet onnistuivat hienosti,niin niitäpä olen sitten tikutellut niinkuin Sinä sukkia.-Stressitöntä jouluviikkoa Sinulle.