perjantaina, joulukuuta 08, 2006

Jotain varmaan pitäis tehdä

IM000368

Pitäisköhän tälle kasalle tehdä jotain??? Kasasta löytyy yksi kasausta vailla oleva haalari, yhdet sukat joista langat päättelemättä, yhdet sukat joihin pitäisi saada vähän pituutta lisää ja paria vailla oleva sukka.

Jos joku näkee tuossa ruskean kasan päällä pienen pienen lankakerän, niin tuosta lankakerästä pitäis riittää kaulukseen ja mahdollisesti kasaukseenkin. Ei varmaankaan riitä, mutta kun ei yhtään huvittais uutta kerää ostaa, kun siitä ei mene kuitenkaan kuin murto-osa tuon haalarin viimeistelyyn. Jos (tai siis kun) lankaa tarvitsen lisää niin oiskohan kenelläkään myydä pientä määrää tuota lankaa? Alustavasti vain kyselen.

IM000366

Jotain valmistunuttakin on nimittäin joulukortteja, on noissakin aina vain oma urakkansa, helpommalla ja halvemmalla pääsis ostamalla kortit, mutta askartelu on niin kivaa ja eikä ihan äkkiä tule samanlaisia vastaan.

Tälle päivälle ois vielä paljon tekemistä, pitäis saada nuo kortit postitusvalmiiksi, postissa pitäis käydä, siivota ja paketoida pari pakettia. Huomenna sitten lähden ihastelemaan taas siskon tyttöä, palailen joskus ensi viikolla.

4 kommenttia:

Raisa kirjoitti...

Hei, kiittelen vielä tätä kautta siitä arvontalahjasta! Lanka on minulle uusi tuttavuus, kiva päästä kokeilemaan uutta!

Mukava joulunaikaa!

rebekka kirjoitti...

Haastoin sut, käyppäs kurkkaamassa blogissani...

Hhilmaa kirjoitti...

Mikähän lanka oli kyseessä? En pikapenkomisella löytänyt...siis tuo loppumisuhanalainen...vai menikö multa taas jotain oleellista ohi?!

Hhilmaa kirjoitti...

Mustaa nallea olisi kyllä löytynyt...vaan ei ruskeaa...