perjantaina, marraskuuta 30, 2007

Joululahja-sukat ja lapaset 1

Veljentytölle on valmistunut lapaset ja sukat joulupukinpakettiin. Tein peukalokiilat lapasiin ja sekä sukkien että lapasten kärkikavennukset tein sädekavennuksella, tuli nätimmät kuin sillä kavennusmallilla, millä aiemmin olen tehnyt.

Sukat ja lapaset 7 veljeksestä 12-vuotiaalle.

Lanka 7 veljestä ja Jussi
Puikot 4 mm
Koko 38-39

Veljenpojalle 1 sukka valmiina eli 1 sukka ja lapaset vielä puuttuvat.

KYSYMYS!!!
Ajattelin vielä, että jos lankoja jää niin teen kämmekkäät näille lapsille, mutta voiks pojalle tehdä kämmekkäitä, tai siis lähinnä kynsikkäitä, joissa ei ole sormi osia erikseen, vai täytyykö tehdä kynsikkäät sittenkin. Jossain näin meinaa kivat kämmekkäät, joissa oli tuohon "sormien juureen" neulottu joustinta ja sellaiset ehkä sopis pojallekin. siis kysymys yksinkertaisuudessaan käykö pojalle kämmekkaat vai täytyykö olla kynsikkäät? Kiitos vastauksista jo etukäteen.

Odottelen tässä, että iskeekö mahatauti, käytiin keskiviikkona kylässä ja seuraavana yönä oli perheen pikkuneiti oksentanut ja nyt sit kiertää ihan kivasti mahassa, saas nähdä.

1 kommentti:

Carita kirjoitti...

Tein viime vuonna meidän 5v pojalle paritkin kämmekkäät ja kyllä niitä pidettiin ahkerasti. Ja poika kyseli niitä tänäkin syksynä :)