keskiviikkona, marraskuuta 21, 2007

Väsymystä, uupumusta....

Väsymystä ja stressiä pukkaa kouluhommien suhteen. Eilen oli lääkelasku-tentti ja huomenna anatomia & fysiologia-tentti. Parin viikon päästä lääkehoidon-tentti ja sitten vielä 11. päivä yleisimmät kansantaudit-tentti. Mistään ei voi oikein päästä tuurilla läpi, joten opiskelua on riittänyt viimeisen kuukauden ja riittää vielä seuraavan kolmen viikon aikana. Nyt on ollut jatkuvasti vielä joka päivä täydet koulupäivät ja ensi viikko pitäisi vielä jaksaa käydä päivittäin koulussa, sitten pitäisi helpottaa, eikä ole kuin parina päivänä viikossa koulua. Toivottavasti vain pääsee tenteistä läpi.

No jotain positiivista. Viikonloppuna käytiin tai tarkemmin sunnuntaina Tampereella messuilemassa. Kaikkea kivaa olisi löytynyt, mutta rahavarannot olivat vähän heikot. Ostin yhdet 4 mm 80 senttiset addit, 300 g melliä ja äidin kanssa kun halvalla sai-akryyliä pussillinen puoliksi (itselle muistiin, en ole vielä punninnut) ja lisäksi vielä muutama lankakerä, jotka lähtevät lähipäivinä postiin.

Bussissa käytävän toisella puolella istuivat molemmat gnut, niin iso kuin uhoavakin. Tosin asia selvisi vasta paluumatkalla. Oli hauska saada blogeille kasvoja. Uskalsinpa käydä esittelemässä itseni Angorinalle. Tinttamarelliä en osannut yhdistää Pirreen kuin vasta kotona. Kovasti kyllä mietin myyntipisteen luona, että mistä Tinttamarelli kuulostaa tutulta, varmasti jostain blogin kautta, mutta en sitten uskaltanut kysyäkään, kun en ollut aivan varma.

Messut olivat kokonaisuudessaaan kivat, ensi vuonna ei ehkä osallistuta, mutta parin vuoden päästä sitten taasen. Kuvia en nyt jaksa laittaa, mutta ehkä viikonloppuna kun on esiteltävänä jotain valmistakin. Ja synttäriarvonnan voittajat, en ole teitä unohtanut, koulu pitää nyt vain kiireisenä.

Nyt kahvia hakemaan ja anatomiaa & fysiologiaa lukemaan, onneks ei yhtään väsytä, mutta kait tämä tästä.

6 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Tsemppiä AnFyyn lukemiseen ja muutenkin kouluun ! Täällä lopputyötä pakerrellaan.

uhoava gnu kirjoitti...

Joo, tsemppiä intensiiviseen opiskelurupeamaan! Täälläkin on tehty yömyöhään jos jonkinlaista tekstintynkää viime päivät (ja tulevat viikot)...

iso gnu kirjoitti...

Oli kiva tavata! Samoin voimia ja intoa tiiviiseen opiskelurupeamaan! Jotenkin aina tässä marraskuun lopulla on sellainen työputki, että meinaa ihan nääntyä sen alle. Tänään kävin kampaajalla nukkumassa päiväunet. Tukka oli hyvin leikattu kun heräsin.

manteli kirjoitti...

Heips ja kiitokset onnitteluista. "vaikeuksien kautta", mutta nyt on hyvä olla...

Hyviä vointeja ja jaksamista opiskeluihin!

Sinikka kirjoitti...

Kiitos palkinto paketista! Hain sen tänään postista...

marsu kirjoitti...

Kiitos aivan mahdottoman paljon ihanasta paketista, laitan kuvan blogiin viimeistään huomenna :-)

Kiitos, kiitos, kiitos!