lauantaina, marraskuuta 03, 2007

Liivihame

Kummitytön liivihame valmistui. Olen tyytyväinen tähän, paitsi että kasvuvaraa on vähän liikaa, tyttö täyttää ens viikolla 1-v ja tämä on n. 2-vuotiaan koko, mutta parempi niin päin kuin, että olisi liian pieni. Toiveena olikin ennen kuin tätä aloin tekemään, että menisi pitkään, jotta voisi käyttää kesällä tuoltaan ja kylmemmillä keleillä sitten puseron ja sukkiksien kanssa.

Pikkutytön mekko n. 92 cm

Malli Novita Kesä 2007
Lanka Mandarin petit
Puikot 3,5
Koko n. 92 cm

Vetoketjun kiinnitys onnistui hyvin ja siististi. Mandarin petit oli aika lailla paksumpaa kuin Kotiväki, joten vaikka tein toiseksi pienimmän koon silmukoilla tuli tästä noin iso. Mutta Mandarin petitistä teen kyllä jatkossa jotain muutakin, ihanan pehmoinen lanka. Niin ja lisäksi alkuperäiseen ohjeeseen tein aikalailla muutoksia: merimieskaulus pois - tavallinen tilalle, hihansuut virkattu - hihansuut neulottu, yläosa osittain raidallinen - yläosa kokonaan raidallinen

2 kommenttia:

Myy kirjoitti...

Olen teidän neulojien ansiosta innostunut itsekin kutomaan. Ihanan pehmoisia ja paksuja lankoja olen löytänyt ja hapsuisia. ;) Työkaverille tein ranteenlämmittimetkin, vaikka nuo sukkapuikot eivät oikein käsiini luonnu.

Tämä tytön mekko on kiva. Täytynee katsastaa pikkuneitien ohjeet, jos vielä saisi pukinkonttiin jotain tehtyä. =)

TiinaR kirjoitti...

Kivannäköinen mekko! Pitääkin katsastaa jossain vaiheessa puuvillaiset langat läpi, jos niistä saisin jonkunlaisen mekon omalle neidilleni ensikesäksi :)