torstaina, toukokuuta 12, 2005

Mökkikausi alkakoon

Jippii, huomenna pääsen ensimmäistä kertaa tänä keväänä mökille. Talkoisiin siellä joutuu, joten rentouttavasta viikonlopusta ei sinänsä ole kyse. Vaikka kyllä puusavotassa riehuminen jollain tavalla rentouttaa, siellä kun ei kerkiä miettimään työasioita tai muita murheita. Ja porukalla kun tehdään niin työntekokin on paljon, paljon mukavampaa, oikeastaan hauskaakin.

Ja oi sitä autuutta, mökillä kun nukkuu aina hyvin. Ja voi sitä autuutta kun pääsee saunasta järveen uimaan (vesi on varmasti vielä kylmää, mutta viis siitä) ja yks mikä parasta ruokakin maistuu niin hyvälle aina mökillä, kun on päivän riehunut ulkona. Huomen illalla kun pääsen mökille ja jos ei vettä sada / ole satanut niin otan varmasti yhden siiderin ja menen kalliolle istumaan ja nauttimaan siitä hiljaisuudesta...

Mökki on minulle niin tärkeä paikka siellä pääsee tapaamaan sukulaisia ja nauttimaan luonnon rauhasta. Avokin kanssa voi vaikka päästä kalallekin...

Odotan huomista siis kuin kuuta nousevaa. Mökkimme sijaitsee saaressa Kannonkoskella. Saari luo vielä sen etuoikeuden, että harvoin mökille ulkopuolisia eksyy ja samassa saaressa on meidän mökin lisäksi yksi mökki ja sekin aivan saaren toisessa päässä.

Neulomisesta ei uutta raportoitavaa. Avokin synttärilahjan kanssa vain tulee kiire, mies on viihtynyt liikaa viime aikoina kotona. Täytyy toivoa, että nukkuisi edes päikkäreitä töistä tullessaan tai muuten ei lahja ajoissa tule.

2 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Mun mies ihan on kiinnostunutkin mun neulomisesta, ja silti taas eilen tuli hämmästynyt "missä vaiheessa sä ton teit"? kun neulasin pingottumaan yhtä vauvannuttua. :) Pitää vaan neuloa jotenkin niin kuin ei oliskaan... ;)

Marjut kirjoitti...

Parasta on tehdä vain ihan silmien alla, mä tein exälleni paidan niin. Neuloin ja kyselin kommentteja ja sitä, pitääkö se enemmän koaloista vai liskoista ja kun neule oli valmis, mies oli tosi yllättynyt. Ei se mistään ollut mitään tajunnut, luuli vain, että mä teen itselleni.

Ja koska kyseessä on ex (silloin kylläkin poikaystävä), niin kerrottakoon, että paita oli harmaata akryylipitoista lankaa. Hehheh.