torstaina, toukokuuta 19, 2005

Raportointia keskeneräisistä töistä

Veljentytön villatakki on edistynyt hyvin. Toinen etukappale valmistui eilen, enää puuttuu toinen etukappale ja hihat. Eipähän tuolla vielä olis kiirekään, kun vasta elokuussa neidillä on synttärit, mutta onpahan sitten valmiina.

Illalla sain päähäni, että kummipojalle pitää tehdä kesäpipo. Aloinkin tekemään tällaista, mutta vain sinisillä raidoilla. Toivottavasti mulla vain riittää langat. Avokki ehdotti että oisko vähän makee sellainen suomipipo, mutta siihen mulla ei ois riittänyt langat. Siis, että pipo muuten valkoinen ja siihen keskelle risti. Itsellä kävi mielessä, että sininen pohja ja siihen suomenlippuja. No jospa sitten ensi kesäksi.

Avokin synttärilahja ei täksi päiväksi valmistunut, mutta saa lahjansa sitten sunnuntaina. Lähtee viikonlopuksi sukulais ja kaveriporukan kanssa värikuulasotaan mökille, joten minulla on aikaa saada lahja valmiiksi viikonloppuna.

Avokin villapaita edistyy hitaasti se on ollut nyt sellainen matkakäsityö. Toista hihaa upuu ehkä n. 10 cm. Toinen hiha tekemättä. Mutta sillä ei tosiaankaan ole kiire... Lupasin sen tän vuoden puolella valmiiksi.

Ei kommentteja: